بانک کتاب بلیط قطار رزرو هتل بتن آماده خرید چای موزیک تور روسیه تور مالزی تور مالزی
بستن تبلیغات [X]
adrapanagroup - صفحه 36


نت پیانو نت ویولن نت سنتور نت گیتار

گذرنامه زائران حج باید تا ۵ اسفند معتبر باشد

گذرنامه زائران حج باید تا ۵ اسفند معتبر باشد

سازمان حج و زیارت تاکید کرد:

متقاضیان اعزام به حج باید دارای گذرنامه بین‌المللیِ انفرادی معتبر با حداقل اعتبار تا تاریخ پنجم اسفندماه سال ۹۶ باشند.

گذرنامه زائران حج باید تا 5 اسفند معتبر باشد

گذرنامه زائران حج باید تا ۵ اسفند معتبر باشد

سازمان حج و زیارت ودیعه‌گذاران حج تا پایان آبان ماه سال ۱۳۸۵ را برای نام نویسی در ظرفیت خالی کاروان‌های امسال، فراخوانده و توصیه کرده درصورت معتبر نبودن گذرنامه هرچه زودتر نسبت به دریافت آن اقدام کنند.

ثبت نام کاروان‌های حج ۹۶ از ۲۴ اردیبهشت ماه تا روز پنج‌شنبه گذشته ادامه داشت که در جریان آن حدود ۹۵ درصد وجدان شرایط، نام‌نویسی کردند، مرحله دوم ثبت‌نام برای افراد بازمانده نیز از روز شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه آغاز شده است که تا تکمیل ظرفیت کاروان‌ها ادامه دارد.

امسال بیش از ۸۶ هزار نفر از زائران ایرانی حج تمتع از نهم مرداد تا سوم شهریور ماه به حج اعزام خواهند شد.

[ بازدید : 41 ]

[ سه شنبه 2 خرداد 1396 ] [ 12:22 ] [ admin ]

[ ]

حضور در مدرسه فوتبال رئال مادرید در اسپانیا


حضور در مدرسه فوتبال رئال مادرید در اسپانیا

مفتخریم به اطلاع شما فوتبال دوستان و علاقه مندان به باشگاه رئال مادرید برسانیم؛ آژانس آدراپانا به عنوان نماینده رسمی باشگاه رئال مادرید در ایران، نسبت به اعزام علاقه مندان به یادگیری فوتبال حرفه ای و حضور در کمپ های رئال مادرید اقدام می نماید.

حضور در مدرسه فوتبال رئال مادرید در اسپانیا

حضور در مدرسه فوتبال رئال مادرید در اسپانیا

حضور در باشگاه رئال مادرید

این رویداد در قالب تورهای دو هفته ای در روزهای زیر برگزار خواهد شد:

۲۵ تیر (July 16)
۲۲ مرداد (۱۳ August)
۵ شهریور (۲۷ August)
مدت زمان تور : دو هفته

محل اقامت : دانشگاه اتوناما (Universidad Autonoma)

مجموعه ورزشی : شهر ورزشی رئال مادرید در Valdebebas

مکان جلسات : ورزشگاه سنتیاگو برنابئو

همین حالا تماس بگیرید :

۰۲۱-۸۸۵۴-۲۰۹۴

خط ویژه جهت تماس در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری :

۰۹۱۲-۰۶۷-۶۷۹۲

[ بازدید : 98 ]

[ دوشنبه 1 خرداد 1396 ] [ 10:43 ] [ admin ]

[ ]

شرکت‌های هواپیمایی ارزان ‌قیمت

شرکت‌های هواپیمایی ارزان ‌قیمت

سفرهای هوایی به علت امنیت و سرعت بالا، همیشه به انواع دیگر سفرها ترجیح داده می شود اما بزرگترین مشکل آن هزینه ی بالای این نوع سفرهاست. با آدراپانا همراه باشید تا شرکت های هواپیمایی های ارزان قیمت را معرفی کنیم.

۱. هواپیمایی نروژ

پایگاه اصلی: نروژ

مسیرها: نروژ، ایالات متحده، حوزه‌ی دریای کارائیب، خاورمیانه و بانکوک

۲. هواپیمایی پیچ

پایگاه اصلی: ژاپن

مسیرها: ژاپن، کره، هنگ‌کنگ و تایوان

۳. هواپیمایی ایندیگو

پایگاه اصلی: هند

مسیرها: هند (۳۹ مقصد)، دبی، بانکوک، سنگاپور و عمان

۴. هواپیمایی فست جت

پایگاه اصلی: تانزانیا و بریتانیا

مسیر‌ها: کنیا، آفریقای جنوبی، اوگاندا، زامبیا و زیمبابوه

۵. هواپیمایی ایزی‌جت

پایگاه اصلی: بریتانیا

مسیر‌ها: اروپا، آمریکای شمالی و خاورمیانه


[ بازدید : 44 ]

[ دوشنبه 1 خرداد 1396 ] [ 10:43 ] [ admin ]

[ ]

ویزای آمریکا و نحوه دریافت آن

ویزای آمریکا و نحوه دریافت آن

ویزای آمریکا و نحوه دریافت آن همواره یکی از سوال های متداول متقاضیان می باشد. سوال هایی از قبیل مدارک مورد نیاز، گرفتن وقت سفارت، نوع ویزای مناسب هر فرد و … ذهن هر متقاضی ویزای آمریکا را مشغول خود کرده است. در ادامه به پاسخ این سوال ها می پردازیم.

ویزای آمریکا در دو نوع زیر ارائه می شود:

نوع روادیدی که شما باید دریافت کنید بستگی به هدف شما از مهاجرت دارد. در ایالات متحده دو طبقه بندی اصلی برای نوع روادید وجود دارند که عبارتند از:

  • روادید مهاجرتی: برای سفر و زندگی دائم در ایالات متحده.

  • روادید غیر مهاجرتی: برای مسافرت موقت به ایالات متحده.

ویزای توریستی آمریکا:

ویزای توریستی از نوع ویزاهای غیر مهاجرتی محسوب می شود و برای افرادی که می خواهند به طور موقت وارد ایالت متحده شوند مناسب است.

جهت اخذ ویزای توریستی این نکته حائز اهمیت است که به سفارت ثابت کنید در پایان سفر به کشور خود باز خواهید گشت و قصد اقامت دائم در کشور مورد نظر را ندارید.

کشور آمریکا برای کسانی که بطور موقت قصد بازدید و یا عبور از این کشور را دارند دو نوع ویزا در نظر گرفته است :

  • (B) بازدیدکننده: برای سفر موقت به آمریکا با هدف کسب و کار، گردشگری، درمان پزشکی

  • (C) ترانزیت: برای افرادی که بین دو کشور خارجی سفر می‌کنند و در این سفر ناچار هستند از ایالات متحده عبور نمایند.

به طور خلاصه، ویزای بازدید‌کننده یک ویزای غیرمهاجرتی برای افرادی است که تمایل دارند به‌طور موقت وارد ایالات متحده شوند تا به انجام کسب و کار (B1)، درمان پزشکی (B2)، یا ترکیبی از هر دو (B1/B2) به مدت حداکثر شش ماه بپردازند.

(باید این نکته را در نظر داشت که حداکثر مدت زمانی که به ویزاهای کاری آمریکا تعلق می گیرد ۶ ماه است.)

ویزای ترانزیت نیز برای افرادی است که قصد بازدید از کشور آمریکا را ندارند اما تحت یک شرایط خاص مجبور هستند از خاک آمریکا عبور کنند؛ مانند استفاده از پروازهایی که بین دو کشور خارجی یک توقف در آمریکا خواهند داشت و یا افراد خدمه که به‌ عنوان مسافر به ایالات متحده سفر می‌کنند تا به یک کشتی یا هواپیما ملحق شوند.

ویزای کاری آمریکا:

ویزای کاری آمریکا نوعی ویزای غیر مهاجرتی محسوب می شود. ایالت متحده آمریکا، هر ساله پذیرای خارجی های بسیاری نسبت به سایر کشورها است. سیاستی در پس این دیدگاه آینده نگر وجود دارد. بر اساس این سیاست ها، تعداد زیادی از انواع ویزاهای اشتغال در اختیار افراد خارجی گذاشته می شود.

ویزای کاری آمریکا دارای شرایط و دسته بندی های متفاوتی است که نیاز دارد در یک مطلب جداگانه به آن پرداخته شود. اما برای افرادی که با کلیات این نوع ویزا آشنا هستند جدولی آورده شده که می توانند گروه های ویزای موقت کاری و ویزای مرتبط با آنها را در این جدول بطور خلاصه مشاهده نمایند.

دسته بندی انواع ویزای کار آمریکا به این قرار است:

جدول ویزای کاری موقت

گروه های ویزا

شرح

ویزای مرتبط

E-۱

تاجران قراردادی و کارکنان واجد شرایط

E-1

E-2

سرمایه گذاران قراردادی و کارکنان واجد شرایط

E-2

E-۳

شهروندان متخصص استرالیایی

E-3

E-B۱

ویزا برای استعدادهای خاص

E-B1

E-B۲

ویزا برای مدارج بالای تحصیلی

E-B۲

E-B۳

ویزای متخصصین

E-B۳

H-1B

کارکنان دارای تخصص

H-4

H-1C

نرس رسمی واجد شرایط کار در مناطق محروم مشخص شده از طرف وزارت کار ایالات متحده امریکا

H-4

H-2A

متخصصین کشاورزی برای کار موقت یا فصلی

H-4

H-2B

کارکنان موقت برای مشاغل غیر کشاورزی

H-4

H-3

کارآموزان غیر پزشکی و غیر دانشگاهی همچنین کارآموزان فنی
(آموزش حین کار)

H-4

I

نمایندگان خبرگزاری های خارجی، رادیو و فیلم و رسانه های خبری

I

L-1A

جابجایی درون شرکتی کارکنان و مدیران اجرایی

L-2

L-1B

جابجایی درون شرکتی کارکنان متخصص

L-2

O-1

افراد با تخصص ها و قابلیت های ویژه در رشته های هنری، تجارت، تصویر متحرک ، ورزش و تولیدات تلویزیونی

O-3

O-2

افرادی که دارندگان ویزای O1 را همراهی می کنند

O-3

P-1A

ورزشکاران شناخته شده بین المللی

P-4

P-1B

هنرمندان شناخته شده و یا اعضای گروه های شناخته شده هنری بین المللی

P-4

P-2

اعضای گروه های هنری برای اجرا در برنامه های هنری متقابل

P-4

P-3

هنرمندان به شکل منفرد و گروهی برای اجرا، آموزش و یا مدیریت برنامه ها ی خاص هنری – فرهنگی

P-4

Q-1

افراد شرکت کننده در برنامه بین المللی تبادل فرهنگی با هدف ارائه آموزش های عملی ، کار و برای به اشتراک گذاشتن تاریخ، فرهنگ و سنت

غیر قابل اجرا

R-1

مبلغین دینی

R-2

TN

کارکنان متخصص واجد شرایط پیمان نفتا

TD

برای دریافت کدام نوع ویزای آمریکا می بایست اقدام نماییم؟

انتخاب نوع ویزا بستگی به هدف سفر شما دارد. متقاضیانی که هدفشان از سفر بازدید از جاذبه های آمریکا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی باشد، می توانند به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست خود را ارائه دهند و از ویزای توریستی استفاده نمایند.

اما اگر برای بازدید نمی روید و هدف سفر شما چیزی غیر از مواردی است که گفته شد، می بایست جهت دریافت انواع دیگری از ویزا نظیر ویزای کاری و یا ویزای تحصیلی آمریکا اقدام نمایید.

چطور برای دریافت ویزای آمریکا اقدام نماییم؟

اقدام جهت دریافت ویزای آمریکا بطور خلاصه شامل مراحل زیر می شود :

  • تکمیل فرم درخواست آنلاین ویزا یعنی فرم DS-160

در مرحله اول متقاضیان می بایست فرمی را که به نام «اپلیکیشن فرم ویزا» شناخته می شود، به دقت و به درستی پر نمایند. در واقع این همان فرم تقاضا برای اخذ ویزا می باشد که بسته به نوع ویزای درخواستی مورد نظر متفاوت خواهد بود.

هر متقاضی می بایست یک اپلیکیشن فرم مجزا تکمیل نماید و پرینت صفحه تاییدیه آن را در روز مصاحبه به همراه داشته باشد.

در تکمیل این فرم، اسکن یک عکس تازه گرفته شده رنگی زمینه سفید ۵*۵ با رزولوشن ۶۰۰*۶۰۰ پیکسل، اطلاعات گذرنامه، مشخصات فردی، خانوادگی، شغلی، تحصیلی و توضیحات مرتبط با سفر متقاضی مورد نیاز است.

برای تکمیل فرم آنلاین دولت ایالات متحده به سایت زیر مراجعه کنید:

فرم درخواست آنلاین ویزا

  • تعیین وقت مصاحبه یا همان وقت سفارت

هر متقاضی می بایست پیش از دریافت ویزا توسط افسر صدور ویزا مورد مصاحبه قرارگیرد. برخی از کنسولگری های ایالات متحده، افراد زیر ۱۴ سال و بالای ۸۰ سال را از مصاحبه معاف می کنند؛ اما توصیه می شود کلیه متقضیان، صرف نظر از سن، در مصاحبه حضور یابند.

به این نکته توجه داشته باشید که به دلیل فعال نبودن سفارت آمریکا در ایران، می بایست جهت انجام مصاحبه به یکی از کشورهای پذیرنده ایرانیان با زبان فارسی مانند امارات، ترکیه و ارمنستان مراجعه نمایید.

لازم به ذکر است، مدت زمان لازم جهت دریافت قرارملاقات برحسب نوع ویزای درخواستی، مکان موردنظر و فصل متغیر خواهد بود.

  • انجام واریزی سفارت

هر متقاضی می بایست پیش از رسیدن موعد مصاحبه، هزینه مرتبط با نوع ویزای درخواستی را پرداخت نماید.

هزینه مرتبط با ویزای آمریکا

هزینه مرتبط با ویزای آمریکا

نکات مهم راجع به هزینه درخواست ویزا :

۱- غیر‌قابل استرداد: وزارت امور خارجه ایالات متحده هزینه درخواست ویزا را مسترد نمی‌کند.

۲- غیر‌قابل انتقال: هزینه درخواست ویزا را نمی‌توان فروخت یا به متقاضی دیگری منتقل کرد.

۳- تنها برای یک درخواست: از هزینه درخواست ویزا تنها می‌توان برای تکمیل یک درخواست استفاده نمود. اگر درخواست ویزا رد شود، لازم است درخواست ویزای جدید و پرداخت هزینه آن مجدداً انجام شود.

۴- انقضا پس از ۱ سال: هزینه درخواست ویزا به مدت ۳۶۵ روز از تاریخ خرید اعتبار دارد. اعتبار هزینه منقضی خواهد شد و حق استفاده از این هزینه را برای درخواست ویزا ندارید.

۵- هزینه‌های پرداخت شده ویزای ایالات متحده که در یک کشور خاص اعمال می‌شود، قابل انتقال به کشور دیگری نیست. پس از اینکه پرداخت در یک کشور به پایان رسید، نمی‌توان از آن برای پرداخت برای زمان‌بندی قرار مصاحبه در یک کشور دیگر استفاده نمود.

  • شرکت در مصاحبه

در مرحله بعدی، پس از انجام کلیه مراحل و آماده سازی مدارک مورد نیاز، متقاضی می بایست جهت انجام مصاحبه به کنسولگری مورد نظر مراجعه نماید.

در طی مصاحبه، افسر صدور ویزا برآورد می کند که متقاضی صلاحیت دریافت ویزا و ورود به خاک ایالات متحده را دارد یا خیر. در این میان، اطلاعات مندرج در فرم DS-160، مدارک ارائه شده و رفتار و گفتار متقاضی تعیین کننده خواهد بود.

بعد انجام مصاحبه و تحویل مدارک و پر کردن فرم ها، باید منتظر خبر از طرف سفارت باشید تا وضعیت ویزای شما برای مراجعه بعدی مشخص گردد. به عبارتی برای پذیرش یا رد درخواست، منتظر می مانید.

شرایط شرکت در مصاحبه :

۱- متقاضیان مجاز نیستند بدون قرار مصاحبه زمان‌بندی شده به بخش کنسولی مراجعه کنند.

۲- تمامی بازدید‌کنندگان از بخش کنسولی قبل از ورود به آنجا توسط پرسنل امنیتی بررسی می‌شوند.

۳- متقاضیان اجازه ندارند در زمان مصاحبه کیف و یا ساک دستی به همراه داشته باشند.

موافقت با درخواست ویزا :

اگر با درخواست ویزای متقاضی موافقت شود، نامه‌ای زرد رنگ و یا صورتی رنگ به متقاضی تعلق می گیرد. اما معنی هر یک از این نامه ها چیست؟

  • برگه زرد: احتمال ویزا دهی حدود ۷۰% است .

در این حالت شخص مصاحبه شونده باید به وسیله شماره ثبت شده بر روی برگه زرد و یا کد DS 160 پروسه FBI CHECK خود را پیگیری نماید. هنگامی که این پروسه به آخر رسید سفارت اجازه پیکاپ پاسپورت را برای مسافر صادر می کند.

  • برگه صورتی: احتمال ویزا دهی ۹۵% است و بنا بر صلاحدید سفارت نیازی به FBI CHECK نیست.

دارندگان برگه صورتی باید هر چه زودتر (حد اکثر ۱ سال پس از تاریخ مصاحبه) برای انجام پیکاپ پاسپورت اقدام کنند. البته فرصتی ۶ ماهه به این افراد داده می شود. در صورت دیر کرد در ارسال پاسپورت ممکن است پاسپورت با برگه زرد برگردد. دارندگان برگه زرد (حداکثر ۹۰ روز پس اعلام سفارت مبنی بر ارائه گذرنامه) باید برای پیکاپ پاسپورت اقدام نمایند.

  • ارائه پاسپورت به سفارت

پس از موافقت با دریافت ویزا از سوی سفارت، متقاضی می بایست طی مدت زمان مشخص پاسپورت خود را به سفارت تحویل دهد تا ویزا توسط سفارت ضمیمه پاسپورت شود.

از آنجایی که در این مرحله حضور شخص الزامی نیست، افراد می توانند این کار را از طریق یک نماینده معتبر انجام دهند. یعنی به جای اینکه هزینه زیادی برای سفر و ارائه پاسپورت به سفارت به صورت شخصی بپردازند، پاسپورت خود با هزینه بسیار کمتر به یک نماینده می سپارند تا او این کار را انجام دهد. به این فرآیند پیکاپ پاسپورت گفته می شود.

در واقع با بهره گیری از خدمات پیکاپ پاسپورت مسافر می تواند فرد یا شرکتی را به عنوان نماینده و وکیل خود انتخاب کرده تا از این طریق روند ارائه پاسپورت به سفارت و بازگرداندن آن به کشور انجام شود.

عدم موافقت با درخواست ویزا :

اگر درخواست ویزای متقاضی رد شود، افسر کنسولگری نامه‌ای به متقاضی می‌دهد که در آن علت رد شدن درخواست ویزا توضیح داده شده است.

اگر نامه مذکور دارای شماره ۲۱۴(b) باشد، به این معنا است که متقاضی در حال حاضر بر اساس قوانین مهاجرتی ایالات متحده واجد شرایط دریافت ویزا نیست. اگر متقاضی مایل باشد مجدداً درخواست بدهد، باید درخواست جدیدی ارائه کرده، هزینه ویزای جدید را پرداخت کرده، یک مصاحبه جدید را زمان‌بندی کرده و اطلاعاتی در مورد تغییر شرایط نسبت به درخواست ویزای اولیه ارائه نماید.

اگر نامه مذکور دارای شماره ۲۲۱(g) باشد، به‌طور کلی در آن اقداماتی ذکر شده است که متقاضی برای ادامه بررسی درخواست ویزای خود باید آنها را انجام دهد. نامه مذکور همچنین حاوی دستورالعمل‌های مربوط به چگونگی انجام مراحل مورد نیاز جدید است. متقاضی ملزم به پرداخت مجدد هزینه درخواست ویزا نیست.

گاهی اوقات درخواست‌ها باید مراحل اداری دیگری را طی کنند و این امر ممکن است صدور ویزا را به تأخیر بیاندازد. در صورتی که انجام مراحل اداری ضروری باشد، نامه دارای شماره ۲۲۱(g) بوده و دستورالعمل‌های مذکور نیز در آن ارائه شده است.

موسسه آدراپانا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه، کلیه مراحل مربوط به اخذ ویزاهای آمریکا را که شامل مشاوره، تکمیل فرم، تعیین وقت و پیکاپ پاسپورت می باشد را به طور تخصصی ارائه می دهد.

۰۲۱-۸۸۵۴۲۰۹۴

[ بازدید : 89 ]

[ يکشنبه 31 ارديبهشت 1396 ] [ 10:22 ] [ admin ]

[ ]

همه چیز راجع به ویزای روسیه و نحوه دریافت آن

همه چیز راجع به ویزای روسیه و نحوه دریافت آن

رایج ترین نوع ویزای روسیه یعنی ویزای توریستی روسیه را در حال حاضر به دو صورت عادی و فوری از طریق سفارت روسیه در تهران می توانید تهیه کنید. در ادامه راجع به شرایط دریافت هر یک از این دو نوع ویزا به صورت کامل توضیح خواهیم داد…

قبل از هر چیز لازم است بدانید؛ مدت اعتبار ویزای توریستی روسیه بر اساس مدت رزرو هتل و مطابق تاریخ پرواز تعیین می‌شود، بنابراین موقع خرید بلیط و رزرو هتل باید دقت نمایید، چون تغییر اعتبار ویزا امکان‌پذیر نیست.

برای درخواست ویزای توریستی روسیه، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. اما به خاطر داشته باشید برای دریافت ویزای تجاری، مقررات متفاوت خواهد بود؛ در این شرایط حضور متقاضی الزامی است.

اولین مرحله برای درخواست ویزای روسیه، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. فرم را می‌توان از بخش کنسولی سفارت روسیه در تهران تهیه کرد و به همراه مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا ارائه داد.(همانطور که گفته شد نیازی به حضور فرد نیست و متقاضی می‌تواند مدارک را همراه با هزینه‌ی ویزا به کارگزار بدهد تا کارگزار برای ویزایش اقدام نماید)

فرم تقاضای ویزا می بایست در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به‌طور جداگانه تکمیل شود.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی روسیه

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری روسیه تحویل دهید، این‌ها هستند:

شناسنامه ایرانی

گذرنامه (اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد)

کپی از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده است.

یک قطعه عکس رنگی (زمینه روشن در ابعاد ۴*۳ که کاملا شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد)

توجه: برای هر کدام از همراهان در گذرنامه نیز باید یک قطعه عکس ضمیمه‌ مدارک باشد.

بلیط رفت و برگشت قطعی شده‌ی پرواز به روسیه

توجه: مبدا پرواز باید از تهران و به مقصد مسکو باید باشد؛ زیرا در صورت ورود به شهر دیگری از روسیه به جز مسکو، مسافر دچار مشکل شده و از خاک روسیه دیپورت خواهد شد.

رزرواسیون قطعی هتل در روسیه برای کل مدت اقامت (جهت ویزای توریستی رزرو هتل الزامی است)

چک ضمانت بازگشت (به مبلغ ۱۰ میلیون تومان برای هر شخص)

ویزای روسیه

ویزای روسیه

کدام نوع ؟ ویزای عادی یا فوری ؟

همانطور که گفته شد، ویزای روسیه به دو صورت عادی و فوری صادر می گردد. انتخاب نوع ویزا کاملا بستگی به شرایط سفر شما دارد. ویزای عادی و فوری تنها از نظر زمان صدور ویزا تفاوت دارند و در باقی موارد یکسان هستند.

قیمت ویزای عادی روسیه حدود ۵۰۰ هزار تومان است و صدور آن یک هفته طول می‌کشد. اما قیمت ویزای فوری روسیه حدود ۷۰۰ هزار تومان است و صدور آن بیش از سه روز طول نمی‌کشد.

انتخاب بلیط مناسب برای سفر به روسیه

در قسمت راهنمای سفر به روسیه لیست ایرلاین ها به همراه روزهای پروازی را قرار داده ایم. می توانید از طریق این بخش خطوط هوایی مناسب با سفر خود را انتخاب نمایید. البته پیشنهاد می شود حتما قبل از قطعی کردن پرواز با همکاران ما تماس حاصل نمایید تا شما را در خصوص آخرین تغییرات مطلع سازند و بهترین خطوط را با توجه به سفر شما معرفی نمایند.

[ بازدید : 52 ]

[ يکشنبه 31 ارديبهشت 1396 ] [ 10:20 ] [ admin ]

[ ]