بانک کتاب طراحی فروشگاه اینترنتی ویزای کانادا سگ هاسکی سگ پامرانین بانک کتاب تور ترکیه تور روسیه نت پیانوی آهنگ بوی پیراهن یوسف ویزای ترکیه > ثبت لینک <
بستن تبلیغات [X]
مدارک لازم جهت ویزای دانشجویی کانادا : adrapanagroup

نت پیانو نت ویولن نت سنتور نت گیتار

مدارک لازم جهت ویزای دانشجویی کانادا

مدارک لازم جهت ویزای دانشجویی کانادا

اولین نکته ای که هر فرد متقاضی ویزا باید بداند، اطلاع از مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا می باشد، تا در صورت عدم ارائه مدارک مورد نیاز، زمان و هزینه ی خود را هدر ندهد. در ادامه لیست هایی از مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی را آورده ایم تا سرعت روند انجام پرونده ی شما در آدراپانا تسریع پیدا کند. لطفا با دقت موارد زیر را مطالعه کرده و سپس فرم زیر را پر کنید.

فرم ارزیابی آنلاین اخذ ویزای تحصیلی کانادا (رایگان)

با تکمیل فرم در چند ثانیه، شرایط شما برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا توسط کارشناسان ما بررسی خواهد شد.

تکمیل فرم ارزیابی ویزای تحصیلی کانادا


مطالب مرتبط: ویزای تحصیلی کانادا


مدارک لازم جهت ویزای دانشجویی کانادا

مدارک لازم برای اخذ پذیرش مدرسه در کانادا

  • اسکن پاسپورت معتبر

  • ترجمه سه سال اخیر کارنامه تحصیلی متقاضی با فرمت pdf

  • یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ (با فرمت pdf یا jpeg)

  • ادمیشن فی (پرداخت پس از هماهنگی با مشاورین ویزا موندیال)

  • آدرس و شماره تماس و کد پستی متقاضی

  • نام پدر و مادر متقاضی به طور کامل (برای تکمیل فرم ها مورد نیاز است)

مدارک لازم جهت ویزای دانشجویی کانادا

مدارک لازم جهت ویزای دانشجویی کانادا

مدارک لازم برای اخذ پذیرش کالج در کانادا

  • اسکن پاسپورت معتبر (هر مدرک به همراه ریز نمرات آن به صورت جداگانه و با فرمت pdf)

  • ترجمه سه سال اخیر کارنامه تحصیلی متقاضی با فرمت pdf

  • ترجمه شناسنامه

  • ادمیشن فی (پرداخت پس از هماهنگی با مشاورین ویزا موندیال)

  • آدرس و شماره تماس و کد پستی متقاضی

  • نام پدر و مادر متقاضی به طور کامل (برای تکمیل فرم ها مورد نیاز است)


مطالب مرتبط: ویزای 5 ساله ی کانادا


مدارک لازم جهت ویزای دانشجویی کانادا

مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس در کانادا

  • متقاضیان دوره لیسانس: اسکن کلیه مدارک تحصیلی و ریز نمرات دیپلم و پش دانشگاهی ترجمه شده به انگلیسی یا فرانسوی و فارسی (ترجمه بدون مهر دادگستری و خارجه مورد قبول است).

  • متقاضیان دوره فوق لیسانس: اسکن کلیه مدارک تحصیلی و ریز نمرات لیسانس (و فوق لیسانس در صورت وجود) ترجمه شده به انگلیسی یا فرانسوی و فارسی (ترجمه بدون مهر دادگستری و خارجه مورد قبول است)

  • اسکن پاسپورت معتبر (هر مدرک به همراه ریز نمرات آن به صورت جداگانه و با فرمت pdf)

  • رزومه به انگلیسی یا فرانسوی (با فرمت word)

  • مدرک زبان (اکثر دانشگاه ها از شما میخواهند که مدرک زبان را به صورت مستقیم از سنتر دریافت کنند، در این خصوص با مشاورین ویزا موندیال مشورت کنید) (با فرمت pdf)

  • انگیزه نامه مرتبط با رشته مورد نظر (با فرمت word)

  • دو یا سه توصیه نامه از اساتید(توصیه نامه ها بر اساس دانشگاه فرق میکنند. گاها دانشگاه الزام به دریافت توصیه نامه ها به صورت مستقیم از دانشگاه یا استاد دارند. در این زمینه مشاورین ویزا موندیال شما را راهنمایی میکنند.) (با فرمت pdf)

  • یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ (با فرمت pdf یا jpeg)

  • ادمیشن فی (پرداخت پس از هماهنگی با مشاورین ویزا موندیال)

  • آدرس و شماره تماس و کد پستی متقاضی

  • نام پدر و مادر متقاضی به طور کامل (برای تکمیل فرم ها مورد نیاز است)

مدارک لازم جهت ویزای دانشجویی کانادا

مدارک لازم جهت ویزای دانشجویی کانادا

مدارک تکمیلی مورد نیاز برای دوره ی دکتری یا ریسرچ در کانادا

علاوه بر مدارک بالا:

  • مقاله یا پروپزال (در صورت وجود یا نیاز) (با فرمت word)

  • فایل مقاله یا ژورنال و … (در صورت وجود) (با فرمت pdf)

[ بازدید : 9 ]

[ پنجشنبه 16 آذر 1396 ] [ 13:05 ] [ admin ]

[ ]